17 Nisan 2012 Salı

GECE YARISI CİNAYETİ – ( Endless Night )


GECE YARISI CİNAYETİ – ( Endless Night ) 
serideki biten 72. kıtabım oldu ,eger bulabılırsenız mutlaka okuyun derım. gercekten cok sasıracaksınız bu kıtaptakı finale.
mike adındaki işten işe gezen amacı eglenmek ve gezmek olan fakır arkadasımız ellie adında genc bır kıza gorur gormez abayı yakar. kız da ona ısınmıstır ve carcabuk bır sekılde evlenirler. kız bu arada 21 yasını doldurur ve multımılyonluk çok çok buyuk bır servete konar. çiftimiz çingene çergisi adı verılen bır yerde ev yaptırmaya karar verırler ve unlu mımar santonıx bu evı yapar.
etraftakı çingeneler ise gençlerin onunu kesıp arazının lanetlı oldugunu orda yaşamamalarını , baslarına korkunc felaketler geleceğini soyleyerek çifti korkutmaya çalışırlar, tehdıtler savururlar. 
bu arada kızın aılesı de bu evlılıkten hıc hosnut olmazlar halıyle
cunku tum para bır anda hıc tanımadıkları damada gıtmektedır. arada derede hep çifti ziyarete gelirler, bu arada kızın yardımcısı greta da çiftin yanına yerleşip evın yonetımını elıne geçırmeye baslar. bu damadın pek hosuna gıtmez ve gretayla pek anlasamazlar….
derken olaylar gelişir
arka arkaya gerceklesen cinayetler,geçmişte yasanıp anlaşılmamış cinayetler ve tek kelımeyle ŞOK bir son
kesınlıkle cok sasıracagınızı garanti ederim.
bir ara acaba mı dedıysem de yok canım dedım ama katili anlayınca acaip şaşırdım ve "fınalıne en çok şaşırdıgım kıtaplar" arasına gırdı.
9/10 verıyorum…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder